Enric I. Canela

Ahir es van fallar els set premis Jaume I que, dotats amb 100.000 euros.

Els guanyadors han estat: Ernesto Carmona, catedràtic de Química de Sevilla, en Recerca Bàsica per la seva contribució a l’activació del diòxid de carboni: José Mir Pallardó, cap del Trasplantaments de la Fe, en Recerca Mèdica per desenvolupar un equip de trasplantaments de fetge referent internacional, Rafael Repullo, director del Centre d’Estudis Monetaris i Financers, el premi a l’Economia, pels seus coneixements en els problemes de la banca, Jordi Bascompte, investigador del CSIC, es va endur el de Medi Ambient per combinar models matemàtics amb ecologia ; Manuel Martín Neira, enginyer de l’Agència Espacial Europea, el de Noves Tecnologies pel seu treball en els camps de radiometria interferomètrica de microones, Rafael Moneo, el de Urbanisme, per renovar l’arquitectura, i Emilio Mateu Sentamans, el d’emprenedor, per la seva maquinària de tall per raig d’aigua.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació