Enric I. Canela

Llegeixo que les investigadores Montserrat Aguadé, catedràtica del Departament de Genètica de la UB, i Montserrat Baiget, científica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, han estat guardonades amb dos dels Premis Nacionals de Genètica 2010, atorgats per la Fundació Pryconsa i la Societat Espanyola de Genètica en reconeixement a la seva contribució en recerca genètica en àrees d’interès social. Miguel Ángel Toro Ibáñez, professor de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Agrònoms de la Universitat Politècnica de Madrid, ha rebut el tercer Premi Nacional de Genètica 2010. Els guardons es lliuraran el 8 de juliol a Madrid durant el 6è Congrés de Millora Genètica de Plantes.

En el web de la UB podeu llegir els mèrits de Montserrat Aiguadé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació