Enric I. Canela

Llegeixo que el director general de Recerca i Gestió del Pla Nacional d’I + D + i del Ministeri de Ciència i Innovació, José Manuel Fernández de Labastida, va dir dijous a Santander que “l’impacte científic d’Espanya en àrees experimentals – com Física i Química – supera fins a un 20 % la mitjana mundial “. “Espanya està entre els deu primers del món en producció científica” i “en quatre o cinc anys arribarà al nivell de països com Itàlia o França”.

2 respostes a “Bona recerca en Ciències Experimentals”

  1. a 03 jul. 2010 a les 11:07 Lluís Sarrado

    Fer de profeta és fàcil. Només cal extrapolar.
    Els profetes sempre encerten a les travesses.

  2. a 07 jul. 2010 a les 10:45 enriccanela

    Lluís,
    Efectivament, és barat i fins i tot queda bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació