OPERA catalano-madrilenya


Enric I. Canela

Llegia que la Aliança 4 Universitats (A4U), formada per la UAB, Universitat Autònoma de Madrid, Universitat Carlos III i UPF, inaugurarà el proper dilluns 12 de juliol, a Brussel·les, l’oficina OPERA (Office for the Promotion of European Research Activities) amb l’objectiu d’ajudar a augmentar i millorar els projectes de recerca presentats per aquestes universitats en l’àmbit de programes comunitaris i europeus de foment de la recerca.

Aquesta serà la primera presència permanent d’universitats de l’Estat espanyol a la seu administrativa de la Unió Europea. A banda dels rectors d eles universitats esmentades, l’acte comptarà amb la intervenció d’Andreu Mas-Colell, secretari general de l’European Research Council (ERC).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació