Enric I. Canela

Llegia que un estudi sobre l’impacte social, econòmic i urbanístic de la UdL, sobre la ciutat, revela que genera un volum econòmic de 161,88 milions d’euros d’una producció de 241,31 milions d’euros, amb 61,46 milions d’euros en sous i una ocupació de 1.688 llocs de treball. L’estudi que es basa en dades de l’any 2007 es presenta aquest dilluns i és actualització d’un estudi pioner a tot l’estat espanyol, de l’any 2001, sobre l’impacte de la UdL sobre la ciutat de Lleida. El primer estudi el va dirigir el desaparegut professor, Joan Vilagrassa. El segon estudi l’ha dirigit la professora, Carme Bellet.

Sempre he defensat que les universitats catalanes de fora de Barcelona eren importants per diferents motius. El seu impacte és molt elevat i ajuden al desenvolupament de l’economia del coneixement al territori.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació