Enric I. Canela

Llegeixo que el Patronat de la Fundació Universitària Balmes de la Universitat de Vic ha ratificat, aquest dimarts, Jordi Montaña com a nou rector. Després d’una reunió de gairebé tres hores, una àmplia majoria amb 13 vots a favor ha determinat que el senyor Montaña sigui el nou rector. Una persona ha votat en contra, mentre que tres s’han abstingut. El president del Patronat, i també alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, ha expressat que ‘no era una decisió fàcil’. A més, ha admès que ‘s’ha equivocat en moltes coses’ i s’ha proclamat ‘únic responsable’ de tots els ‘malentesos’ que hi ha hagut fins al moment. Jordi Montaña ha fet explícita la seva voluntat de fer arribar la Universitat a l”Excel·lència’.

Assumpta Fargas, Francesc Codina, Marta Otero, Jordi Montaña i Pere Quer eren candidats. Assumpta fargas volia continuar però tenia un problema, no “obeia” a l’alcalde i l’alcalde volia a Montaña. Un 84% del claustre va rebutjar Montaña, però com que el claustre no decideix l’alcalde ha acabat imposant la seva voluntat.

Em sap greu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació