Enric I. Canela

Llegeixo que el rector de la UB, Dídac Ramírez, i el president de MicroBank, José Francisco de Conrado, han signat un conveni de col·laboració per finançar projectes empresarials a través de microcrèdits. L’acte, en què també ha intervingut el director d’Alumni UB, Jordi Garcia, ha tingut lloc a la sala de juntes de l’Edifici Històric el dimecres 14 de juliol.

L’acord entre el banc i la Universitat de Barcelona estableix noves línies de finançament dirigides a estudiants i titulats amb projectes professionals i d’empresa per tal de contribuir a l’autoocupació d’aquests col·lectius. En el marc d’aquest acord l’entitat durà a terme una inversió creditícia de fins a un milió d’euros.

Una bona notícia que posa de manifest que Alumni UB comença a aportar valor a la UB, en aquest cas als estudiants i titulats. Molta gent era reticent a aquest projecte, que inicialment no estava clar. Cal dir que quan m’ho van explicar amb detall vaig quedar bastant convençut que ens podria aportar beneficis.

2 respostes a “Microcrèdits per als joves universitaris emprenedors”

 1. a 16 jul. 2010 a les 1:43 Jordi

  Hola Enric!

  Moltes Gràcies pels teus favorables comentaris. Espero que aviat encara podrem aportar més coses a la UB.

  Per exemple, relacionat amb el tema de la notícia, tenim un projecte d’Emprenedors Socials que ha rebut una subvenció i que pinta molt i molt bé.

  A banda d’això estem treballant per aconseguir serveis de qualitat per als nostres exalumnes, que com a persona destacada de la UB coneixeràs de primera mà.

  Si t’anés be i tens una estona, m’agradaria que ens poguessis orientar en aquestes iniciatives i d’altres que tenim entre mans.

  Jo ara ja estic amb dedicació exclusiva a la UB i quan vulguis ens podríem veure.

  T’envio una abraçada!

  Jordi Garcia
  Alumni UB

 2. a 17 jul. 2010 a les 9:04 enriccanela

  Hola Jordi,
  estic veient que feu bona feina amb el que podeu actuar sense entrebancs institucionals. Molt bé!
  Estic a la teva disposció per comentar tots els temes sobre els que creguis puj ajudar.
  Molts records
  Enric

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació