Enric I. Canela

Llegeixo que es nou campus universitaris de l’Estat espanyol que han rebut per part del Ministeri d’Educació la declaració d’Excel·lència Internacional han signat avui el protocol de creació de la Xarxa Nacional de Campus d’Excel·lència Internacional (RENCEI).

L’acord ha estat rubricat pel secretari general d’Universitats, Marius Rubiralta, i els representants dels campus que participen en aquesta iniciativa, després d’una reunió en què han exposat les línies d’actuació conjuntes per desenvolupar aquesta Xarxa Estatal.

El director general de Política Universitària del Ministeri d’Educació, Juan José Moreno, ha explicat a que l’objectiu de la RENCEI és que els propis campus siguin els que estableixin els criteris per facilitar una posterior acció política en matèria de docència, recerca i intercanvi d’experiències no només a Espanya, sinó amb altres universitats europees.

Bé, no hi crec gaire en aquestes xarxes locals i amb pocs diners, però si no costa diners provar-ho no fa mal.

Quan se signen sembla que s’està fent alguna cosa útil, tothom content, però quan es miren els resultats, els beneficis no compensen ni el viatge per trobar-se a signar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació