Enric I. Canela

Llegeixo que l’Ajuntament de Terrassa i la Fundació Sant Llàtzer del Consorci Sanitari de Terrassa han adquirit la finca de Torrebonica, ubicada a l’est del municipi, per convertir-la en la seu del futur Campus Universitari en Ciències de la Salut de la ciutat. La previsió és que aquestes instal·lacions, que compten amb 274.637 metres de superfície, acullin en un futur diversos serveis sociosanitaris com un centre de dia o una residència per a gent gran i que també esdevinguin un punt de trobada del món científic i tecnològic per desenvolupar projectes relacionats amb l’economia del coneixement. El cost de la compra d’aquesta finca, que fins ara era propietat de La Caixa, ha estat de 7.250.000 euros.

Pel que es veu, Orbital 40 (veure El Parc Orbital 40 ja funciona) i el Campus de Salut, Terrassa aposta per ser una ciutat del coneixement. Felicitats als terrassencs.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació