Una universitat valenta


Enric I. Canela

Llegeixo que el Consell de Govern de la URV ha aprovat una declaració oficial amb la qual la comunitat universitària manifesta el seu ‘rebuig’ a la sentència emesa pel Tribunal Constitucional que retalla l’Estatut. La iniciativa de la declaració, sorgida del propi Consell i aprovada per tots els integrants, considera la sentència un ‘trencament en l’evolució del model de construcció d’unitat plurinacional’ i dóna suport a les iniciatives que programin les institucions catalanes ‘en defensa de l’autogovern’. En la mateixa reunió, el Consell ha aprovat també adherir-se a la campanya Tarragona Decideix, que promou una consulta popular sobre la independència.

Bona notícia que la universitat catalana comenci a manifestar-se en contra del Tribunal Constitucional. Millor si s’hagués declarat a favor de la independència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació