Enric I. Canela

Atenció a la notícia: Mondragon Unibertsitatea MU i l’ Innobasque han posat en marxa un Màster de l’Estat en Innovació Empresarial i Direcció de Projectes, l’únic de l’Estat d’aquestes característiques i que té com a objectiu formar en innovació i gestió de projectes a futurs directius de organitzacions i empreses, un àmbit amb futur i un ampli mercat de treball.

L’objectiu és proporcionar les competències necessàries per ocupar llocs de treball amb responsabilitats de direcció i gestió de projectes en organitzacions i empreses innovadores immerses en constant evolució.

Però ja que som a Mondragon i parlem d’innovació us recomano el Màster en Desenvolupament i Gestió de Projectes d’Innovació metodològica en institucions educatives. L’objectiu general d’aquest títol és generar i gestionar projectes d’Innovació metodològica a través de la reflexió sobre les necessitats i oportunitats de l’entorn formatiu, la conceptualització de noves estratègies i recursos d’intervenció, l’acció per a la implementació de les propostes innovadores i l’avaluació dels resultats.

Vaig tenir l’oportunitat de conèixer a priori com s’estava gestant aquest màster i els seus objectius. Penso que si algú està interessat i es vol dedicar a aquest camp de la innovació, hauria d’agafar les meletes i anar a Mondragon. No es que no hi hagi coses, és que em sembla que això és diferent per millorar el sistema educatiu. En qualsevol cas, informeu-vos. Mondragon Unibertsitatea és un nucli d’innovació juntament amb Innobasque. Si no ho fan malbé els actuals governants (pacte PSOE – PP) faran pujar molt l’economia basca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació