Enric I. Canela

Llegeixo en els Acords de Govern, que el Govern ha aprovat el decret de preus dels serveis acadèmics de les universitats públiques i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per al curs 2010-2011, que inclou una nova exempció a favor dels estudiants membres de famílies monoparentals. Els estudiants que formin part d’una família monoparental de categoria especial, és a dir, una família amb dos fills o més, o bé una família en la qual el progenitor o un dels fills tingui una discapacitat reconeguda, tenen dret a l’exempció del 100% dels preus dels serveis acadèmics. D’altra banda, els estudiants que formin part d’un altre tipus de família monoparental poden pagar només la meitat dels preus acadèmics.

Els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya i a la UOC per al curs 2010-2011, com a criteri general, s’han incrementat un 2,5%, en el marc de l’Acord de 25 de maig de 2010 de la Conferència General de Política Universitària, que va establir la forquilla de preus entre l’1,5% i el 5,5%. El preu dels estudis de grau i de màster va dels 14,09 euros als 30,33 euros per crèdit.

Podeu ampliar la informació a l’enllaç del començament del text.

No sé perquè l’aproven tan tard, això sempre dificulta la feina a les universitats. Ja se sap que cada any s’ha de fer, doncs que millorin la programació de la feina.

Una resposta a “Els preus de la universitat per al curs 2010-2011”

  1. a 22 jul. 2010 a les 6:55 José María

    Hola,

    Avui ha sortit publicat al DOGC: http://j.mp/c9PAuz .

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació