Enric I. Canela

Llegeixo que la Fundació Iberdrola ha lliurat 38 beques, entre més de 600 sol·licituds d’estudiants, per a estudis de postgrau en medi ambient i energia en la primera convocatòria del Programa de Beques per a Màster i Doctorat en Energia i Medi Ambient convocat per la Faundació

L’objectiu del programa, emmarcat en el ‘Pla Director 2010-2014 de la Fundació Iberdrola, és contribuir a l’excel·lència en la formació i recerca dins el sector energètic, amb especial atenció a les energies renovables, la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

Els beneficiaris de les beques, seleccionats sota criteris basats en l’excel·lència acadèmica dels aspirants i en la qualitat del programa a cursar, que ha d’estar centrat, entre altres temes, en energies renovables, medi ambient i biodiversitat, eficiència energètica i emmagatzematge de energia , tindran ajudes per valor d’entre 14.000 i 22.000 euros per estudiar en centres de l’Estat espanyol i del Regne Unit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació