Enric I. Canela

Llegeixo que la junta del patronat de la Universitat Ramon Llull (URL) ha avaluat molt positivament el treball realitzat per l’equip rector actual i va acordar ahir renovar Esther Giménez-Salinas com a rectora. Giménez-Salinas, doctora en Dret i catedràtica de Dret Penal, complirà, segons els estatuts, el seu tercer i últim mandat. L’URL destaca el seu impuls en el procés d’adaptació dels seus plans d’estudi a l’espai europeu d’educació superior.

Si no estic mal fixat serà el tercer mandat.

2 respostes a “Esther Giménez-Salinas repeteix de rectora de la URL”

  1. a 22 des. 2010 a les 10:55 Montse Manubens i Florensa

    Ha estat una gran profesional i penso que disposa d’un gran bagatge i curriculum professional a l’àmbit de la Educació i que és una persona molt preparada per aplicar i executar la nova Llei d’Educació del Parlament de Catalunya

  2. a 22 des. 2010 a les 10:36 enriccanela

    La rectora és una grasn persona i una gran professional. Fa molts anys que la conec i és de primera.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació