Enric I. Canela

L’altre dia parlava del darrer informe de la Sindicatura de Comptes sobre la UB (veure Els problemes que la Sindicatura detecta en el 2006 i 2007 a la UB)

El rector de la UB, Dídac Ramírez, ja ha sortit al pas. Durant el seu mandat el pressupost no només s’ha equilibrat sinó que fins i tot s’ha produït un lleuger superàvit, tot i la manca d’acompliment dels compromisos financers de la Generalitat.

El rector també posa de manifest que no sap com es podrà eliminar el dèficit acumulat en els anys anterior en un context de retallada pressupostària. Jo dic que de cap manera sense carregar-se la universitat. El Govern haurà de decidir que fa.

Respecte a els advertiments de la Sindicatura, el rector ja ha dit que s’han fet canvis per corregir-los. Evidentment el canvi d’aquest procediments no s’aconseguirà en un any.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació