Enric I. Canela

Llegeixo que el Ministeri de Ciència i Innovació ha resolt les convocatòries dels subprogrames de suport a la funció transferència en centres de Recerca (INNCIDE) i de suport a la participació de centres tecnològics en programes internacionals d’R+D (INNOEUROPA).

Dins del programa INNCIDE, que té com a objectiu afavorir la transferència de coneixement mitjançant l’enfortiment i consolidació de les Oficines de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI), s’han aprovat 25 projectes, amb un finançament previst total de 7,7 milions d’ euros.

L’objectiu del programa INNOEUROPA és fomentar la participació dels centres tecnològics espanyols en el 7PM, s’han aprovat 23 projectes, amb un finançament previst total de 2,2 milions d’euros

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació