Enric I. Canela

Llegeixo que l’edifici Eureka del Parc de Recerca de la UAB ha inaugurat el laboratori de Recerca i Tecnologies Avançades de la multinacional alemanya Henkel.

El laboratori de Henkel farà recerca en els àmbits de la química, ciències dels materials i el desenvolupament i test de nous adhesius, i estarà en contacte permanent amb la seu de la companyia a Montornès del Vallès i amb el seu centre a l’Institut Català de Investigacions Químiques de Tarragona.

L’edifici Eureka està promogut pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona,, està destinat a atreure empreses en l’entorn universitari i científic de la UAB per afavorir la col·laboració entre les empreses i els centres de recerca. El Consorci ha invertit 8,5 milions d’euros en la promoció d’aquest edifici de gairebé 5.000 m2.

Actualment, a més de Henkel, hi ha instal·lades societats del viver d’empreses que gestiona el parc de recerca de la UAB, que pretén promoure l’activitat emprenedora mitjançant la creació de noves empreses de base tecnològica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació