Enric I. Canela

Hi ha alguns universitaris enfadats. Llegeixo que els llicenciats que vulguin accedir a una titulació de grau a partir de l’any hauran de realitzar, obligatòriament, la selectivitat. Així queda establert pel Ministeri d’Educació, que exigeix la realització de les PAU també per a aquells estudiants que hagin finalitzat una carrera i desitgin començar una altra.

Els llicenciats o diplomats hauran de tornar a fer front a la selectivitat a partir de l’any que ve si aspiren a aconseguir un altre títol i no aconsegueixen l’accés a través de la quota de titulats – un percentatge del 3% que la universitat reserva per diplomats o titulats amb millor expedient que volen fer una nova carrera i del que es beneficia un nombre variable d’aspirants en funció del límit de places de la titulació.

No veig que sigui gaire injust. En tot cas els podrien comptar la nota de la selectivitat que van obtenir (corregida si el mètode és diferent). No veig perquè un llicenciat que va obtenir una nota d’accés baixa ha de tenir preferència sobre un de batxillerat amb una nota més alta, tret que la carrera estigui molt relacionada amb la seva titulació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació