Enric I. Canela

Llegeixo que tot i els milers de suports que el projecte va suscitar entre els professionals catalans del sector de les telecomunicacions, el projecte de la Xarxa Oberta –un operador nacional de Telecomunicacions- no ha pogut superar la total oposició del conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells. El projecte ha estat finalment enterrat i només es desenvoluparà a les Terres de l’Ebre. Fonts coneixedores del cas assenyalen Antoni Castells com un dels màxims obstaculitzadors d’aquest projecte de país i apunten que les pressions de Telefònica podrien estar al darrere d’aquesta actitud.

El tema ha estat sempre polèmic, defensors i detractors. Estava impulsat per la secretaria de la Societat de la Informació de la Generalitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació