Enric I. Canela

Llegeixo que el conseller Huguet ha dit que seran més exigents quant els valors dels indicadors que s’han d’assolir per obtenir el finançament variable.

Ara les universitats reben un 10% del finançament teòric com a variable. Sembla que hi ha un pacte entre el comissionat per a Universitats i recerca i els rectors per tal d’augmentar aquest finançament fins al 20%.

Em sembla bé. Més exigència, més rigor, més finançament variable. Això si, el que es pacta s’ha d’acomplir i no canviar les regles del joc a mitja partida. Pel que ha explicat el rector de la UB al Consell de Govern (també altres rectors en mitjans públics), els compromisos als que havien arribat la Generalitat no els ha complert i això ha provocat seriosos problemes pressupostaris.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació