Enric I. Canela

Llegeixo que el president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), Federico Gutiérrez Solana, ha dit que hi haurà professors sense la força de la joventut que no podran adaptar-se al canvi bestial que implica l’entrada definitiva a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES).

Estic al·lucinat. Com pot aquest home dit aquesta imbecil·litat. No és un problema d’edat. A mi no em costa gens adaptar-me a aquest canvi, de fet fa temps que ho faig. És un problema d’actitud. Altra cosa és que “el sistema” no hagi posat les mínimes garanties per fer les coses bé. I amb tot els respectes, la CRUE té tanta culpa com el altres actors (govern espanyols, comunitats autònomes).

Si les universitats haguessin fet els deures enlloc d’anar sempre a remolc no seríem on som.

2 respostes a “El president de la CRUE no acaba d’entendre algunes coses”

  1. a 22 ag. 2010 a les 1:47 Ramon (Girona)

    Sento ser tan directe, però el món universitari està en mans de veritables rucs. El canvi bestial acabarà consistint en què es farà veure que es fa una cosa que no es fa (per manca de mitjans adequats i d’incentius).

  2. a 22 ag. 2010 a les 4:19 enriccanela

    Ramon,
    Els rucs estan distribuïts a l’atzar i tots els col·lectius, si són prou nombrosos, tenen una proporció similar de rucs. El problema és que en el nostre sistema no tens sistemes de garanties per evitar que manin.
    Si, el canvi pot ser això que dius.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació