Enric I. Canela

Em limito a copia r aquesta notícia:

Lamentem que l’Ajuntament de Barcelona no hagi inclòs enginyeries catalanes en el projecte del Metro de Panamà

Segons Trias “és un fet positiu l’adjudicació del concurs, però és il·lògic que l’Ajuntament de Barcelona no hagi incorporat a la UTE una enginyeria catalana”.

El líder del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha expressat la seva disconformitat amb que no participi cap enginyeria catalana en el projecte que TMB durà a terme en la construcció del Metro de Panamà. Segons Trias “és un fet positiu l’adjudicació del concurs, però és il·lògic que l’Ajuntament de Barcelona no hagi incorporat a la UTE una enginyeria catalana”.

Per a Trias, “no té cap mena d’explicació que les administracions del país oblidin les seves empreses quan surten fora. Tant per prestigi com per capacitat tècnica, Catalunya compta amb empreses que haurien pogut concórrer a aquest concurs i ens sorprèn que l’Ajuntament es dirigeixi a empreses d’altres comunitats”. Aquesta defensa i promoció de les nostres empreses hauria de ser palesa ara més que mai, i “encara més en un context de crisi econòmica com el que estem vivint”.

El grup municipal de Convergència i Unió preguntarà al consell d’administració de TMB els motius pels quals s’ha pres aquesta decisió.

Francament vergonyós. Al socialisme cosmopolita l’importa poc Catalunya, menystenen les enginyeries de Catalunya. No m’estranya que cada vegada tinguem menys grans empreses catalanes. Els enginyers catalans són els millors clients del TGV i el Pont Aeri.

3 respostes a “L’Ajuntament de Barcelona menysté les enginyeries catalanes”

 1. a 28 ag. 2010 a les 12:17 OLIVA

  QUANT UN TE EL CUL LLOGAT…..I ELS SOCIATES AL TENEN,QUE PODEM ESPERAR?…

 2. a 01 set. 2010 a les 4:14 jorfont

  M’alegrat la noticia publicada a E- Noticies., ningú és mes mereixedor que l ‘Enric Canela per formar part de qualsevol partit o associació política que sigui independentista. Amic Enric: Endavant.tu vals més que tots els altres junts.
  Els que et critiquen ignoren el teu Currículum

 3. a 01 set. 2010 a les 7:03 enriccanela

  Jorfont,
  Molt agraït pel teu comentari.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació