Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha subscrit un acord de cooperació científica i tecnològica amb el qual es pretén enfortir les relacions amb les empreses i les institucions científiques japoneses.

Properament viatjarà a Espanya una missió científica japonesa d’alt nivell per explorar noves àrees de col·laboració en camps com la nanotecnologia, la biotecnologia i la combinació de les dues especialitats: la “nanomedicina”.

En un comunicat, el Govern espanyol ha destacaT la importància de d’aquesta especialitat a Espanya, amb destacats grups de recerca integrats al voltant de la Plataforma espanyola de nanomedicina i el Centre d’investigació biomèdica en xarxa (CIBER), que reuneix els principals experts d’universitats, hospitals i centres de recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació