Enric I. Canela

Llegeixo que les administracions plantegen programes per a estudiants amb més capacitat. Que el ministeri i les autonomies tancaran un pla específic a finals de mes.

Tenen l’acord d’atendre els més brillants, però no en com fer-ho i pensen que és millor no separar ni carregar amb hores extres d’estudi als millors alumnes.

Per fi s’adonen de la necessitat d’una obvietat. L’administració catalana, aquesta i la d’abans han hagut de posar-se d’acord amb el Ministeri i un munt d’autonomies per decidir que cal fer alguna cosa per no malbaratar el talent amb una estúpida homogeneïtzació basada en l’igualitarisme.

El progressisme és dir que tothom pot estudiar tot i serveix per a tot. La bona educació és procurar que tothom tingui l’oportunitat de desenvolupar al màxim les seves capacitats i no crear un frustrats perquè no donen el que poden i uns altres per que fracassen en el que no poden.

Suspens per a totes les administracions. A veure si superen aquesta recuperació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació