Enric I. Canela

Avui a la UAB s’ha inaugurat el curs del Sistema Universitari de Catalunya. Ha presidit l’acte el president de la Generalitat, José Montilla (a l’enllaç anterior hi podeu trobar les frases destacades del discurs del president de la Generalitat). Durant l’acte s’han lliurat els premis Jaume Vicens Vives.

El fet negatiu ha estat que treballadors de la Universitat Autònoma de Barcelona han rebut amb crits de protesta el president de la Generalitat, i  han xiulat i han cridat consignes contra la reforma laboral. Amb la pancarta ” Contra les retallades dels nostres drets i salaris. 29 vaga general”, han entrat a la sala d’actes i han llegit un manifest a favor de la vaga general del 29 de setembre.

De fa un temps ençà esta de moda fer manifestacions que res a veure tenen amb la solemnitat que ha de presidir un acte acadèmic. Em sembla que, malauradament, el Govern de Catalunya no té massa a veure amb les mesures que es prenen a la capital d ela Metròpoli. Som una colònia i no tenim cap competència en aquests temes i també que és una manca absoluta de respecte anar a expressar el descontentament amb una política que no depèn de nosaltres en aquest acte.

En lloc de cridar tant, una solució és que tots els que es queixen o ens queixem votem independència. Si no ho sabem arreglar, aleshores potser si.

2 respostes a “Inauguració de curs, manca d’educació i independència”

  1. a 16 set. 2010 a les 8:08 Joan Gil Oliveras

    Pel que sembla, s’ha fet només per sortir als mitjans i s’ha molestat al mínim. Em sembla bé.

  2. a 16 set. 2010 a les 10:48 enriccanela

    Joan,
    Bé molestar el mínim, però no tocava aquí. Que hi vagin a Madrid a La Moncloa a molestar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació