Potser Europa ens ajudi


Enric I. Canela

Una bona notícia, de les poques que llegeixo i que espero no s’espatlli, és que Els fons europeus permetran mobilitzar 3.265 milions d’euros d’inversió pública a Catalunya fins al 2013. Una xifra que resulta de les subvencions directes de la UE i la inversió de les administracions catalanes i l’Estat, i que es destinarà a recerca i innovació, a més de finançar infraestructures ¿com l’estació intermodal del Prat de Llobregat, a qui la CE ha donat la llum verda per rebre 20,66 milions d’euros- i projectes de medi ambient i desenvolupament local i urbà. El conseller d’Economia, Antoni Castells, ha inaugurat aquest dimecres a la Delegació de la Generalitat a Brussel·les l’exposició ‘Projecte Europa. EU investments in Catalonia’ que mostra l’impacte dels fons europeus a Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació