Enric I. Canela

Llegeixo que el Govern ha encarregat al Consell Català de Recerca i Innovació (CCRI) (més informació sobre l’òrgan) que elabori un mapa de les infraestructures científiques i tecnològiques existents per avaluar la seva eficiència i millorar el seu rendiment. El CCRI haurà d’analitzar l’eficiència d’aquestes infraestructures i, en conseqüència, el Govern prendrà decisions, com per exemple si obrir algunes a tot el sistema científic i no només a un determinat grup de recerca. Huguet ha explicat que s’avaluarà quines podrien treballar coordinadament i quines són necessàries de cara al futur, entre altres aspectes. El conseller ha assistit aquest dimarts a l’obertura d’aquest projecte, després de rebre la primera memòria d’activitats del CCRI.

El Consell Català de Recerca i Innovació es va crear ara ha fa just un any (veure El Consell Català de Recerca i Innovació).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació