El model de la UOC funciona


Enric I. Canela

Llegeixo que la UOC ha rebut aquest nou curs acadèmic 9.817 nous estudiants que han començat alguna de les titulacions que ofereix la universitat. Això significa un 24,1% de nous estudiants que aposten pel model d’educació a distància. En total, aquest primer semestre del curs 2010/2011 40.749 estudiants s’han matriculat a alguna de les titulacions de primer i segon cicle, graus i màsters universitaris que ofereix la UOC. A més, aquest any el percentatge de dones estudiants ha augmentat fins al 52,4%. Els estudis més demanats han estat Ciències Empresarials, amb 5.145 estudiants matriculats aquest semestre; el grau de Psicologia, amb 3.280, i Dret, amb 2.257.

Certament la UOC està implantant el seu model molt ben adaptat a noves necessitats. rec que la universitat presencial clàssica i la UOC tenen dos perfils d’estudiants ben diferenciats.

2 respostes a “El model de la UOC funciona”

 1. a 21 set. 2010 a les 5:55 Joan Gil Oliveras

  Un èxit del model UOC o un èxit del Pla de Bolonya?

  Ho comentaré al meu web.

 2. a 22 set. 2010 a les 8:23 enriccanela

  Joan,
  La UOC es va crear per fer llicenciatures i diplomatures. Evidentment també postgrau, però la seva funció fou substituir la UNED a Catalunya amb un sistema modern.
  L’èxit és previ a Bolonya i va experimentant un creixement continuat.
  Aquesta és la història.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació