Enric I. Canela

Llegeixo que Antoni Giró, rector de la UPC, va dir, referint-se al decret relatiu al coneixement del català per part del personal docent universitari , que el Govern va aprovar fa uns dies: «No és bo tocar les coses quan funcionen com estan».

Discrepo absolutament del que va dir Giró. El Govern de Catalunya té l’obligació de legislar sobre el coneixement de la llengua catalana per part del personal docent. En tot cas considero el decret massa tou i la seva aplicació depenent de mecanismes poc segurs.

Si Catalunya fos un estat, potser no caldria, però en la situació actual és totalment imprescindible. A les persones intel·ligents no els sobta que a Catalunya calgui saber el català. Aquells que ho trobin rar, anormal o fora de lloc és que no són intel·ligents i aleshores potser no interessa que ens vinguin a ensenyar res.

Una resposta a “Al rector de la UPC li sobre el decret del català a la universitat”

  1. a 26 set. 2010 a les 1:25 Topo Universitario

    Gran modo de tener siempre razón: los que discrepan de mi opinión, de partida, no merecen ser escuchados.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació