Enric I. Canela

Llegeixo en el web de Talència que més de 700 persones han participat avui a la Jornada Connect-EU, primer fòrum unitari celebrat a Barcelona on s’han donat a conèixer totes les oportunitats de finançament i de suport a la innovació de la Unió Europea per a empreses i entitats de recerca catalanes. La sessió ha estat organitzada per ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana, i Talència, la nova institució de foment i reconeixement a la recerca a Catalunya, ambdues adscrites al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat.

El Govern confia que els agents implicats en la recerca i la innovació a Catalunya – centres de R+D+i, universitats i empreses – captin 110 milions d’euros de programes europeus per a finançar iniciatives innovadores durant 2010, el que suposa incrementar els 76.700.000 captats l’any anterior, un 28,3% del total de recursos que es van assignar a l’Estat espanyol.

Una resposta a “Bona assistència a la Jornada Connect-EU”

  1. […] i moltes fórmules però de moment n’he vist poques d’eficaces. Cito una, la que va posar en funcionament ACC1Ó per a la participació de l’empresa unida a la universitat en el 7è Programa Marc. Val […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació