Premis recerca Catalunya 2010


Enric I. Canela

Llegeixo en el web de Talència que l’ecòleg Josep Peñuelas, professor d’investigació del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF-CSIC) de la UAB i del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) i l’investigador en xarxes complexes Roger Guimerà, professor de recerca ICREA al Departament d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (URV), rebran el dimarts 28 de setembre els nous Premis de Recerca de Catalunya, organitzats per Talència, la institució de foment i reconeixement a la recerca impulsada pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

En concret, Josep Peñuelas el rebrà en la seva categoria a la Carrera Científica i Roger Guimerà en la de Joves investigadors.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació