Enric I. Canela

Llegeixo un titular que diu El mundo universitario catalán se suma a la huelga general. Curiós. S’ha fet un acte a l’Aula Magna de la UB i s’ha llegit un manifest  que es titula Manifest de professors i professores universitaris, personal universitari i professionals davant la reforma laboral i les polítiques d’ajust econòmic al que s’han adherit 500 persones.

Magnífic. Això no vol dir que la comunitat universitària s’hagi sumat o no, senzillament que hi ha un col·lectiu d’universitaris d’acord amb fer vaga i altres que no s’han manifestat, dels quals segur que molts no tenen el més mínim interès en fer-ne. Sempre aquest desig de generalitzar. Ensenyen a lògica que del particular no es pot passar al general. No sé si s’ensenya lògica als que es dediquen a determinades professions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació