Senzills distribuïdors


Enric I. Canela

Llegia que el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, en la inauguració de la nova planta de VWR a Llinars del Vallès, dijous passat, va destacar que l’aposta per Catalunya de la multinacional VWR, especialitzada en el sector de la biotecnologia, és una garantia de futur per al sector i l’ocupació d’alt valor afegit.

Huguet ha assenyalat que el Pacte en Recerca i Innovació ha estat un valor afegit per a la multinacional nord-americana perquè permet blindar les polítiques destinades al sector durant els propers vint anys encara que canviï el govern.

La nova seu de VWR dóna feina a 80 treballadors i està ubicada al polígon Llinars Park, des d’on proveirà el mercat espanyol, el portuguès i en un futur el nord d’Àfrica.

Josep Huguet ha destacat que encara que no és un centre de producció sinó de distribució, el seu aspecte d’especialització i sofisticació és el que el fa interessant.

La veritat és que està molt bé que vinguin empreses de distribució amb futur, que segur que ocuparan persones amb un grau de formació elevat, però no m’emociona gens que no hi hagi producció, creació, autèntic valor afegit. Sense desmerèixer la venda, el valor afegit és quelcom més.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació