Enric I. Canela

CiU, a través d’una esmena a la Llei d’economia sostenible, reformar la fiscalitat en R+D+i per millorar la liquiditat de les empreses.

Proposa que si una empresa no té beneficis, l’administració li transfereixi en efectiu les deduccions per R+D+i per tal que les pugui reinvertir en aquest àmbit.

Defensa que beneficia empreses que generen valor afegit però triguen anys a aconseguir beneficis, com les de recerca biotecnològica i mèdica, que a Espanya són unes 950 companyies que donen feina a 108.000 persones i facturen al voltant de 31.000 milions d’euros.

Aquesta acció és de pura lògica però al PSOE, atrapat amb postulats esquerranosos, li costa entendre que sense empreses incentivades a invertir en R+D l’Estat no sortirà del forat en què l’han ficat ells mateixos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació