El futur d’IL3-UB


Enric I. Canela

La UB publica una entrevista amb Pedro Vazquez, director de l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB).

Com no podia ser altrament, a l’entrevista es tracta sobre la formació continuada, com ha evolucionat, quines són les perspectives en el marc de Bolonya i les tecnologies més recents de la informació i la comunicació.

La formació continuada ha canviat des que el projecte de Les Heures va començar a la UB ja fa més de 15 anys. Ha tingut moments positius i altres negatius i ha hagut de patir la irrupció d’un projecte molt ben gestionat per Pau Verrié, antic gerent d ela UB, l’IDEC de la UPF. El repte de l’institut de la UB, IL3-UB, és consolidar-se en el nou marc fent una oferta adaptada a l’època de crisi que ens ha tocat viure. Una bona oferta és imprescindible i la UB està preparada per tenir-la. Pedro Vázquez és un home intel·ligent que sens dubte ho sabrà fer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació