Enric I. Canela

Llegeixo que el PSOE ha trencat el pacte assolit entre el PSC i CiU perquè un dels quatre magistrats del Tribunal Constitucional que correspon renovar al Senat procedís del Parlament de Catalunya.

No deixa de ser una bona notícia. Cap català al tribunal Constitucional. Nosaltres estem exclosos de la constitució. No sé perquè encara hi ha partits que diuen defensar la Nació que encara hi juguen. Ho entendria del PP, del PSOE i de Ciutadans, però… El parlament de Catalunya ha tornat a fer el ridícul.

2 respostes a “El Parlament de Catalunya torna a fer el ridícul”

  1. a 29 set. 2010 a les 12:46 Albert Castany

    Ja fa temps que el nostre Parlament és menystingut pels espanyols. Vols una mostra més clara que el fet de portar l’Estatut al Constitucional? No és que el Parlament faci el ridícul, és que no existeix pels espanyols. Els catalans no comptem. Quan ho tinguem assumit ens adonarem que la única sortida és la independència. Fins aleshores, seguirem treballant.

  2. a 30 set. 2010 a les 7:32 enriccanela

    Albert,
    Tens tota la raó, però com que és així, podria abstenir-se fer fer l’¡imbècil. Cada vegada que fan alguna cosa la pifien.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació