Enric I. Canela

Llegeixo que la UPF i l’Obra Social “la Caixa” han signat un conveni per fomentar la comunicació científica.

Josep Joan Moreso, rector de la UPF, i Jaume Lanaspa, director general de la Fundació “la Caixa”, han signat avui un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. El conveni s’emmarca en el Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental de l’Institut d’Educació Contínua (IDEC) de la UPF, la col·laboració té l’objectiu de fomentar la comunicació i la cultura científiques.

L’Obra Social “la Caixa” destinarà 50.000 euros durant el curs 2011 amb l’objectiu de potenciar la transferència de coneixement científic i tecnològic en la societat. Aquests fons es destinaran a la concessió d’ajudes econòmiques per sufragar entre el 20% i el 40% de l’import de la matrícula del Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (MCCMA), que desenvolupa i gestiona l’Institut d’Educació Contínua (IDEC) de la UPF i que dirigeix Vladimir de Semir, director de l’Observatori de la Comunicació Científica (OCC) i professor del Departament de Comunicació de la UPF. Les entitats també invertiran els fons també a dissenyar i dur a terme activitats paral·leles i conjuntes que aportin innovació en el camp de la comunicació científica.