Enric I. Canela

Llegeixo que els científics despertem més confiança que altres figures públiques. Això és la conclusió d’una enquesta de les revistes Nature i Scientific American recull les opinions de 21.000 lectors de les seves pàgines en 18 països sobre la relació entre ciència i societat. Els resultats revelen una confiança major en la comunitat científica que en la classe política. En altres qüestions més polèmiques de la ciència la seva visió és molt diversa.

Davant la pregunta En qui acostuma confiar per proporcionar-li informació precisa sobre temes importants en la societat? La resposta és aclaparadorament favorable als científics. Pel que veig ens hi haurem de “mullar” més.

Si voleu llegir l’article, que tracta de diverses qüestions relacionades amb temes científics i la percepció de la gent, ho podeu fer a Science and society: A Pacific divide. David Cyranoski. Nature 467, 388-389 (2010). Published online 22 September 2010. doi:10.1038/467388a

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació