Enric I. Canela

Estic fascinat, en 36 mesos en tornen 37,4 milions d’euros que són una mica més de la meitat dels 60 milions d’euros que cada dia viatgen de Catalunya a Madrid i no tornen. Si teniu algun dubte sobre aquesta xifra aneu a veure la presentació Dèficit Fiscal Català del Cercle Català de Negocis.Llegeixo que la ministra de Cultura, Ángeles González Sinde ha endegat aquest dimarts a Barcelona la que ha qualificat com la biblioteca “més gran” d’Espanya, un gran edifici de cristall de 18.000 m2 que es començarà a construir al costat de l’Estació de Franca a partir de 2012.

La Biblioteca Pública de l’Estat a Barcelona es construirà en uns terrenys cedits per l’Ajuntament, i serà gestionada per la Generalitat. Les obres, pressupostades en 37,4 milions d’euros aniran a càrrec del Ministeri. El període d’execució és de 36 mesos, per la qual cosa la seva inauguració es preveu per a l’any 2015, i el lot fundacional de la biblioteca serà de 200.000 volums, encara que l’expectativa és que a la llarga arribi a tenir 600.000 exemplars.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació