Enric I. Canela

El president del CSIC, rafel Rodrigo, deia al març del 2009: L’any 2009 serà també clau per a l’arrencada de CSIC K2B (CSIC “knowledge to Bussiness”), societat mercantil que impulsarà la transferència de coneixement al sector productiu i ajudarà als investigadors a crear empreses de base tecnològica. L’objectiu de Rodrigo era que entrés en operació l’any 2009.

CSIC-K2B seria una Empresa pública amb capital 100% CSIC de model de Societat Anònima Unipersonal, el seu objectiu és facilitar la transferència de coneixement del CSIC al sector productiu (accions INTECNIA i JAE-TRANSFER), ajudar a investigadors – emprenedors en la creació d’Empreses de Base Tecnològica (acció PRE-GENERA) i prendre participacions accionarials en empreses privades (acció INVERTIA).

Doncs bé, avui Felipe Pétriz, secretari d’estat de Recerca  ha reconegut que el Govern ha decidit ajornar, a causa de la crisi econòmica, la posada en funcionament de la societat mercantil CSIC-K2B.

L’any d’endarreriment anterior no sé sap per què és. Per què serà que mai encerten en la programació?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació