Enric I. Canela

Llegeixo que la senadora per Girona, Rosa Núria Aleixandre, exigirà, el proper dimarts durant la sessió de control al Govern, explicacions a la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, sobre els ajustaments pressupostaris del Ministeri de Sanitat relacionats amb la diagnòstica i la terapèutica perquè afecten a les empreses de biotecnologia.

Aleixandre ha assenyalat que aquest sector és competència del ministeri de Ciència i Innovació. La pregunta exposa textualment:

Com valora la ministra de Ciència i Innovació les decisions del Ministeri de Sanitat en matèria de retallada pressupostària que afecten a la diagnòstica i a la terapèutica, les quals constitueixen el mercat natural de les noves empreses de biotecnologia?

A veure que contesta la ministra.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació