Barcelona Digital creix


Enric I. Canela

Llegeixo que el conseller d’Innovació, Josep Huguet, i el president de Barcelona Digital, Antoni Massanell, han inaugurat avui les noves oficines de Barcelona Digital, situades en la cinquena planta de l’edifici Media-TIC en el districte 22@.

El centre tecnològic Barcelona Digital incrementarà la seva plantilla en un 27% durant l’any que ve fins a arribar als 75 treballadors, gràcies al creixement del volum de negoci, segons les previsions del centre.

Barcelona Digital és un centre de R+D, transferència tecnològica i promoció de la innovació que està regit per un patronat público-privat, del que formen part empreses, universitats, Ajuntament de Barcelona i Generalitat.

Barcelona Digital, especialitzada en TIC relacionades amb seguretat, salut i mobilitat, té, en l’actualitat, més de 50 projectes en la seva cartera d’activitats.

Massanell ha assenyalat que el canvi de seu es realitza per fer front a l’increment d’activitat registrat en els últims anys, ja que el centre va començar en l’any 2002 amb tres treballadors i avui té una plantilla d’unes 60 persones.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació