La bioeconomia és el futur


Enric I. Canela

Llegeixo que el president de l’Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio), José María Fernández Sousa, ha demanat l’alineació d’Espanya amb la futura estratègia de bioeconomia de la Unió Europea durant la Cinquena Trobada Internacional de Biotecnologia BioSpain 2010 , que se celebra a Pamplona.

Així, Fernández Sousa ha recordat que Brussel·les és conscient de la importància de la biotecnologia per al futur d’Europa, raó per la qual ha anunciat una estratègia de bioeconomia que està pendent de concreció per part de la Unió Europea. En aquest context, ha explicat que s’estima que el sector biotecnològic representarà el 2,7% del PIB dels països de l’OCDE.

Ha dit també que la inversió en Biotecnologia i en R+D+i són claus per evitar que els millors investigadors espanyols es marxin a l’estranger.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació