Enric I. Canela

El Periódico publica avui Tensió entre el Govern i el tripartit per les beques.

Vénen a dir que el conseller d’Innovació, Universitat i Empresa té una actitud poc dialogant i que això està relacionat amb el fet que vénen eleccions.

Parlen de xifres. La veritat és que se m’escapen les valoracions. Sembla que es vol cedir a Catalunya la gestió i el que costa aquesta gestió però que els diners i la política es queda a Madrid.

Per a la gestió volen donar un 10% del que diu Madrid que es gasta (180.000 euros de 1,8 milions d’euros). No sé si estan parlant d’acumulat o anuals. El departament català diu que vol 2 milions d’euros. Alguna cosa més deu haver perquè per bona i moderna que sigui la gestió no val 2 milions d’euros anuals.

El que hauria de fer el govern espanyol és traspassat absolutament tot el que té a veure amb beques basant-se en criteris de població i deixar que la política la faci Catalunya com millor cregui.

Una resposta a “Les beques universitàries, la història de mai no acabar”

  1. […] just on va fracassar el govern tripartir. Si llegiu el que vaig escriure el 30 de setembre (Les beques universitàries, la història de mai no acabar) veureu que ells ja hi estaven d’acord amb tenir la gestió però no es van posar […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació