Enric I. Canela

Avui el Ministre Educació, Ángel Gabilondo, ha comparegut a la Comssió d’Educació del Congrés dels Diputats. Podeu llegir la seva intervenció inicial.

M’ha cridat l’atenció la següent part:

En aquest context, el Ministeri d’Educació ha inclòs en el Pla d’Acció 2010/2011 importants programes referits a l’impuls de la segona i tercera missió universitària que estan convenientment dotats pressupostàriament en el Projecte de Llei de Pressupostos per 2011 que les seves Senyories debatran en els propers dies, actuacions per una quantia total de 6,5 milions d’euros tendents a reconèixer l’evident importància de la funció investigadora del professorat universitari.

Aquests programes responen a un dels eixos del Document de millora i seguiment de les Polítiques de Finançament de les Universitats per promoure l’excel·lència acadèmica i incrementar l’impacte socioeconòmic del Sistema Universitari Español (SUE) acordat per les Universitats i CCAA el passat 26 d’abril de 2010.

Caldrà saber exactament de què es tracta.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació