Enric I. Canela

Una alegria perquè toca al meu àmbit de treball i a la meva universitat.

El dia 16 de setembre va sortir el rànquing THE, el The 2010 Times Higher Education World Univesity Ranking (veure Catalunya líder de l’Estat també en el rànquing del Times Higher Education 2010). La UB està la 142 del món i la 49 europea.

Ahir va sortir el Top 50 Life Sciences universities d’aquest mateix rànquing. Bona notícia per a la UB, està en el lloc 44 del món, la 9 d’Europa i la 3 de l’Europa continental, és a dir deixant les del Regne Unit.

Les europees són University of Oxford (4a), University of Cambridge (5a), Imperial College London (9a), University College London (11a), University of Edinburgh (26è), Karolinska Institute (28è), Swiss Federal Institute of Technology Zurich (34è), University of Dundee (39è), UB (44è), Ecole Normale Superieure, Paris (46è), King’s College London (47è) i University of Munich (49è)

Ja sabeu que penso dels dèficits que tenim per estar en els primers llocs. Una part són els diners (i les coses no van gens bé) i l’altra les normes rígides i la manca d’atracció que representa per a la contractació.

També és una bona notícia per fer callar a aquells que sempre critiquen la nostra feina. Si ens donen els mitjans, la fem bé i si no ens el donen no ho fem malament.

Una resposta a “La UB 9a universitat europea en Ciències de la Vida”

  1. […] segona universitat continental en l’àmbit de la recerca en Salut, clínica i pre-clínica? O la tercera en la Ciències de la Vida? En ambdós casos, quan s’inclouen les britàniques, la novena d’Europa. Doncs el […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació