Enric I. Canela

Llegia que els Mossos d’Esquadra havien alertat sobre la presència de grups antisistema a la ciutat de Barcelona, però no havien rebut resposta. Així ho denuncia el Sindicat de Policia de Catalunya. El seu portaveu, David Miquel, assegura en una entrevista a “El matí de Catalunya Ràdio” que el cos feia temps que alertava que els grups antisistema s’estaven organitzant, però no hi va haver resposta. Miquel critica que no s’hagi fet una actuació contundent per part de les autoritats polítiques i, en el cas concret dels aldarulls de Barcelona en el 29-S, insisteix que el jutge hauria d’haver permès desallotjar l’edifici ocupat.

Evidentment entre uns responsables d’Interior que confonen el càrrec amb l’organització de festes rave i un Ajuntament que creu que Barcelona ha de ser el lloc on s’ajunten tots els que volen rebentar la societat, això fa “progre”, les coses van prou bé. Només falta un sistema judicial que no acaba d’encaixar amb el sistema (no sé si són els jutges o el codi civil o penal).

Pobre Barcelona. Cal una profunda regeneració democràtica. I si pot ser que tots aquests que ara tenen la responsabilitat política de l’ordre públic es facin “ravers” i marxin a algun país més preparat per reconèixer les seves qualitats.

3 respostes a “Barcelona, ciutat de brètols i pixaners”

 1. a 02 oct. 2010 a les 7:02 Joan Gil Oliveras

  Jo sóc antisistema (si usem el terme del Diccionari de l’IEC, clar, si ens volem pixar en la llengua catalana doncs endavant). De moment, no en tenen en cap llista. Un error dels Mossos, perquè sóc molt perillós (sic.). Ja està bé home! Ja està bé.

 2. a 02 oct. 2010 a les 7:03 Joan Gil Oliveras

  A mi m’agradaria que critiquéssim el mal Estat de Dret que tenim quan lladres com en Millet estan al carrer rient-se de la teva i la meva cara.

 3. a 02 oct. 2010 a les 10:50 enriccanela

  Joan,
  Al diccionari de l’IEC no hi surt, si més no a Internet, en aquest enllaç:
  http://dlc.iec.cat/index.html
  De totes formes quan es parla d’antisistema, l’opció que la gent entèn, tu no hi ets.
  Què uns lladres hagin d’estar a la presó és obvi, que uns que alteren l’ordre, roben botigues (com es veia a TV3), cremen contenirdors, també.
  Voler canviar el sistema, com t’ho vols, és una opció democràtica.
  per entendre’ns, els que rebentaven portes quan els aldarulls de Bolonya nmo tenen res a veure amb els que no volien Bolonya.
  Hauràs vist que alguns dels que van venir eren estrangers i especialistes en aquestes festes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació