Enric I. Canela

Llegia que divendres el professor Joan Rodés rep la Medalla August Pi i Sunyer. Poc comentaré, el Prof. Rodés mereix un reconeixement per part de tot el col·lectiu científic i en particular pels que estem lligats a la Biomedicina o Medicina. No em va Catalunya és un referent mundial en aquests camps.

La seva tenacitat va fer que avui l’IDIBAPS sigui un referent en continu creixement. De fet la seva lliçó portava per títol «De l’Institut de Fisiologia a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer». En ella va fer un repàs històric de la trajectòria de l’IDIBAPS i de l’Hospital Clínic, en què va assenyalar el paper de l’IDIBAPS com un continu de «l’Institut de Fisiologia (creat el 1920), tot i el salt que va representar l’època de la postguerra». Així mateix, va destacar els bons resultats científics que està obtenint l’IDIBAPS any rere any.