Enric I. Canela

Segur que heu llegit que el fisiòleg britànic Robert Edwards és el nou premi Nobel de Medicina pel seu treball com a pioner en el camp de la fecundació “in vitro”. Edwards i el seu col·laborador Patric Steptoe van aconseguir el 1978 el primer embaràs mitjançant aquesta tècnica de reproducció assistida. El naixement de Louis Brown el 25 de juliol d’aquell any va significar l’èxit d’aquesta tècnica, seguida arreu del món des d’aquell moment.

Robert Edwards i Patric Steptoe van començar les seves investigacions en el camp de la fertilització “in vitro” a finals dels seixanta, però els primers intents, fets a principis dels setanta, no van resultar. Tots dos van fundar poc després a Cambridge la clínica Bourn Hall, especialitzada en els tractaments d’infertilitat.

Una resposta a “Premi Nobel de Medicina 2010”

  1. a 07 oct. 2010 a les 4:46 Premio Nobel. Here’s How.

    […] Enric I. Canela » Blog Archive » Premi Nobel de Medicina 2010 […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació