Enric I. Canela

Llegeixo que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha dir que Espanya té candidats per conquistar, en un futur, el premi Nobel en les diferents branques de Ciència, després de conèixer els guardonats pel premi Nobel de Física 2010.

Així, encara que no ha volgut donar noms, ha especificat que alguns treballen a Espanya i altres fora però amb grans llaços amb les capacitats del país, de manera que la societat ha de sentir-se molt orgullosa.

En aquest sentit, la ministra ha explicat que el 2011 es va a posar en marxa una actuació decidida per ressaltar i consolidar aquells laboratoris que estiguin treballant en l’elit de la Ciència mundial. Ha dit també que creu que és necessari i espera que ajudi a atraure i retenir talent internacional d’on, està segura, que algun dia sortirà un premi Nobel.

Suposo que s’està referint al programa Severo Ochoa (podeu llegir El programa Severo Ochoa i unes valoracions de Cristina Garmendia)

2 respostes a “Per a quan un premi Nobel català?”

  1. a 06 oct. 2010 a les 1:08 Joel

    ÉS una pregunta molt fàcil de contestar: quan siguem un estat independent. Calen més aclariments?

  2. a 06 oct. 2010 a les 7:45 enriccanela

    Joel,
    Efectivament, així de clar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació